Изключително начало със стотици участници от първия масов безплатен курс на Pixel Company

Отдавна имахме идея да направим отворен курс за всеки, който в ежедневната си работа разказва истории по един или друг начин, и би искал да се възползва от дигиталните технологии, чрез които можем да изобразим всичко върху картата. Курсът трябваше да бъде предназначен специално за хора, които нямат никакви познания по темата или те са съвсем базови.

Участието в курса бе напълно безплатно, изцяло онлайн.

Началото на първия модул – „Защо е важно да разказваме истории?“ –  беше дадено на 17.02.2020г. с 235 курсисти.

Предстоят темите „Кои са иновативните направления в географията?“, „Как да разказваме истории с Географски информационни системи?“ и „Как да разказваме истории с данни от сателити?

                   

                  

Стотиците участници, които се присъединиха към курса ни досега, споделят следното:

Усмивки – в началото една, после станаха две, три, четири, пет… И непрекъснато се увеличават! Щастието има много нюанси! Да придаваш смисъл на днешния ден означава да даваш смисъл на бъдещето! За всички нас, част от курса „Как да разказваме истории с новите географски технологии?“, съществува и смислено „утре“, има и желание, преплетено с вдъхновение, прекрасна умора, много нови познания, натрупан опит, а разбира се, и приятелства!

Желанието за усъвършенстване, което всъщност е насочена надежда, е първата крачка към сигурен успех. Сърдечно благодарим за успехите дотук, които заедно постигнахме!

Без Вас, нашите участници, нямаше да имаме възможността да осъществим тази наша мечта!

„Човек е богат със своята цел,

богат е със своя собствен дял

но не с това, което е взел,

богат е с това което е дал.

 

Бъдещите ни цели и предстоящите изненади бихте могли да научите и от нашата Facebook страница. Можете да се свържете с нас и по e-mail – weare@pixelcompanystudio.com

Автор: Михаела Петрова

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *